Interneto svetainių kūrimas biudžetinėms ir savivaldybės įstaigomsInterneto svetainių kūrimas biudžetinėms ir savivaldybės įstaigomsInterneto svetainių kūrimas biudžetinėms ir savivaldybės įstaigoms
8 607 31 935
[email protected]
Kaunas

PRIVATUMO POLITIKA

Ši privatumo politika (toliau – „Privatumo politika“ arba „Politika“) paaiškina kaip MB „Laikas atsinaujinti“ (toliau – „Bendrovė“, „mes“ arba „Tobalt“) renka ir naudoja informaciją Jums lankantis šioje interneto svetainėje. Ši Politika netaikoma, kai naršote kitų bendrovių interneto svetainėse, patekdami per „Tobalt” interneto svetainę.

Mūsų interneto svetainės lankytojų duomenis renkame laikydamiesi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, Europos Sąjungos asmens duomenų apsaugos įstatymų, kitų susijusių teisės aktų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų.

Renkami duomenys

Naudodami slapukus renkame duomenis apie lankytojų veiksmus naršant mūsų svetainėje. Slapukų tipai ir jų paskirtis yra pateikti lentelėje žemiau.

Vartotojui užsisakant „Tobalt“ paslaugas ar prenumeruojant naujienas Svetainėje, „Tobalt“ renka Vartotojo identifikavimui būtinus pagrindinius asmens duomenis, kuriuos Vartotojas pateikia pildydamas kontaktų formą, t.y. vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą ir/ar telefono numerį. Nepateikus šių duomenų paslaugos rezervacija Svetainėje negalima.

Kontaktų formos užpildymas Svetainėje yra reikalingas Vartotojams, kurie nori gauti Laikas atsinaujinti teikiamas paslaugas internetu.

Užpildžius kontaktų formą, formą dėl svetainės kūrimo poreikių, aptarnavimo kokybės vertinimo formą, Laikas atsinaujinti renka Registruoto vartotojo Asmens duomenis (t.y. el. pašto adresą, telefono numerį, vardą ir pavardę), reikalingą paslaugai įvykdyti.

Surinktus duomenis apie „Tobalt” svetainės lankytojus atsakingai saugome nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimo. „Tobalt” darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir „Tobalt” svetainės lankytojus.

Kokiu tikslu renkami (tvarkomi) asmens duomenys?

Siekdami susisiekti su mumis per svetainėje esančią formą, Jūs turite pateikti mums šiuos duomenis: vardą, telefoną bei el. paštą. Mes įsipareigojame rinkti ir naudoti Jūsų asmens duomenis tik tokiu atveju ir tokia apimtimi, kad galėtume užtikrinti savo kaip paslaugų teikėjų įsipareigojimus.

Slapukų naudojimas

Jums lankantis „Tobalt” interneto svetainėje, siekiame, kad pateikiama informacija ir svetainės funkcijos būtų pritaikytos tik Jums. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį „Tobalt” interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainės veikimą, leidžia stebėti lankymosi „Tobalt” interneto svetainėje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime svetainę tobulinti, padaryti ją patogesnę Jums. Apsilankę „Tobalt” interneto svetainėje, Jūs galite nurodyti, ar sutinkate, kad būtų naudojami slapukai. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti, pakeitę parinktis ir ištrynę įrašytus slapukus.

Duomenys apie naudojamus slapukus

 


Sutikimo atšaukimas ir slapukų nustatymų valdymas

Savo naršyklėje slapukų nustatymus galite pakeisti bet kuriuo metu. Pavyzdžiui, galite atšaukti duotą sutikimą naudoti slapukus įjungdami savo naršyklės funkciją, leidžiančią atmesti bet kokius pasiūlymus išsaugoti bet kokius slapukus. Šiuos nustatymus savo naršyklėje galite rasti nustatymų ar pirmenybių meniu. Žemiau rasite naudingų nuorodų:

  • Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
  • Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
  • Internet Explorer: http://support.microsoft.com bei įrašykite „cookies” paieškos langelyje
  • Safari: http://www.apple.com/support/ bei įrašykite „cookies” paieškos langelyje

Jūsų teisės
Jūs turite teisę susipažinti su savo duomenimis, kuriuos mes, gavę naudojant slapukus, tvarkome. Taip pat Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo duomenis.

 

Slapukų rūšys

Norėdami sužinoti, kaip sustabdyti interneto puslapių stebėjimą „Google Analytics” slapukais, galite apsilankyti adresu http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Seanso slapukai
Seanso slapukai leidžia Jus atpažinti per vieną apsilankymą mūsų svetainėje, kad visi puslapio pakeitimai ar parinktys būtų įsimenami keliaujant iš vieno puslapio į kitą. Šie slapukai leidžia greitai ir lengvai eiti per daugybę svetainės puslapių, kad kaskart apsilankius naujoje vietoje nereikėtų iš naujo apdoroti informacijos. Seanso slapukai yra laikini ir ištrinami vos tik užveriate naršyklę ar atsijungiate nuo svetainės.

Ilgalaikiai slapukai
Ilgalaikiai slapukai – tai tokie slapukai, kurie nustatytą laikotarpį išlieka Jūsų kompiuteryje pasibaigus naršymo seansui, todėl gali užfiksuoti tam tikras naudotojų parinktis arba veiksmus, kai svetainė aplankoma dar kartą.

Pirmosios šalies slapukai
Tai slapukai, kurie reikalingi, kad „Tobalt” svetainė galėtų tinkamai funkcionuoti.

Trečiųjų šalių slapukai
Tai slapukai, kuriuos naudoja kitos organizacijos per mūsų svetainę. Mūsų „Tobalt” svetainėje naudojami „Google Analytics” slapukai, skirti svetainės lankomumui analizuoti. „Google Analytics” anonimiškai renka informaciją apie lankytojų skaičių, vietą, iš kurios buvo naudojamasi mūsų svetaine, ir kokios svetainės dalys buvo naršomos lankytojų. Šie slapukai yra sukurti sistemai „Google Analytics”. Plačiau apie „Google Analytics” – http://www.google.com/analytics.

Bet kokia informacija, surinkta per slapukus, yra saugoma iki slapukų galiojimo pabaigos ir nėra naudojama kitais nei šioje Politikoje nurodytais tikslais.

Mūsų svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad „Tobalt” nėra atsakinga už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš „Tobalt” interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

Duomenų valdytojas

MB “Laikas atsinaujinti” šiomis privatumo taisyklėmis (toliau – PT) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdoma interneto svetainę www.tobalt.lt. ir nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir /ar paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate.

  • MB “Laikas atsinaujinti”
  • Kodas 304863231
  • PVM kodas – LT100013700311
  • Vaivadiškių k. 3, Vaivadiškiai, LT-29255 Anykščių r.
  • A/s LT397300010155661074
  • AB Swedbank Banko, kodas 73000

Kilus klausimų ar norėdami įgyvendinti savo teises, susisiekite su mumis el. paštu [email protected] arba kitais šioje svetainėje nurodytais būdais.